Inför SM imorgon

29 Nov

Hej hopp, skrev detta inlägg i fredags men glömde publicera de, haha!

Vi har just kommit hem, Binta och jag. Vi har spenderat några timmar i danssalen och nu vill vi bara decka. Vi ska ju tävla Sm imorgon i hiphop/street och vi gjorde dansen nyss! Allså driver vi med oss själva? Smart drag där, lycka till imorgon lixom hahaha. Kan ju säga såhär, när man är ute i sista minuten kan man inte förvänta sig att komma långt i tävlingen, deet får bli en kul grej lixom.

Vi vann ju SM 2007 som ni vet i par och jag vann även i Singel, sen vann vi några tävlingar efter det också, sen slutade vi tävla för ett tag, vi kommer och går typ. Men vi ska till nästa termin försöka sattsa lite, ta lite streetklasser kanske och sådär. Alla andra som tävlar tävlingstränar och tar massa massa klasser hela tiden. Men vi hamnar ju alltid bra till ändå (tänk vi tävlar mot sånna som dansar hiphop/street hela tiden, tävlar varje månad osv, och vi kommer alltid långt lixom), så om vi skulle sattsa lite mer så tror jag att vi skulle kunna plocka hem lite fler pokaler.

Iallfall, ska sova nu vi ska upp om fyra timmar typ.. Vi kommer typ flumma oss igenom dansen imorgon på tävlinge, haha men det är de som är det viktigate – att man har kul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: