Dancehallqueen pon di head!

6 Sep

Haha, bjuder på ett naket klipp här idag bara för att jag är så generös. Skulle igentligen lägga upp ett as roligt klipp på när jag står på huvudet och shakar och gör massa andra saker och en fet våg kommer rakt upp i mitt ansikte (eftersom huvudet är i sanden), och jag sprattlar och skriker som en gris, men kommer inte ner!! Men kanske kan bjuda på den en annan gång, det gick inte att ladda upp den just idag :/

Lyssna på Jeremy, det är han som fuckar min koncentration och jag ville slå han efteråt eftersom jag skrattade samtidigt som jag försökte hålla balansen.. Payback is a biiiiatch!!

2 svar to “Dancehallqueen pon di head!”

  1. Pernilla den 12:18 e m #

    ahhhh vad jag saknar Ghana nar jag ser alla dina inlagg.. Underbart land, jag spenderade 6 manader dar 2003. Jag ska forhoppningsvis aka dit och halsa pa nasta ar. Var det forsta gangen du var dar?

    • Vendela den 9:13 e m #

      Åh vad kul! Jaa det är helt underbart på alla sätt och vis, ska åka tillbaka såfort jag får tid, är skönt att veta att det är mitt andra hem =) Nej det var inte första gången, men det var länge sen sist, så såg inte allt på samma sätt som jag gör nu =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: