Fågelboet ska bort!

6 Sep

Yes, mina flätor har sätt kaos ut ett bra tag nu, har bara inte orkat göra något åt saken.. Alla som känner mig vet att jag inte orkar bry mig så mycket om sånna saker, så länge jag slipper gå upp tidigt för att fixa håret, eller ens behöva fixa det för att gå ner till stan osv så så är jag nöjd. Men skulle aldrig bry mig om att fixa håret (mm) för att visa mig bland folk, typ allmänheten, never.

Alla som har gått i samma klass som mig vet att jag alltid sov så länge jag kunde och kom med en bulle på huvudet och mjukisar, thats me.

Hur som haver så har jag äntligen bokat upp en dag då jag ska fixa till fågelboet på huvudet, jag ska köra på flätor ett tag till, det är så skönt att aldrig behöva fixa det, även om det kan vara tråkigt att alltid behöva ha samma/liknande frisyrer varje dag. Men det är så värt, så skönt. Så snart ser man ju anständig ut i huvudet igen, hahaha.

Thats all, ska ner och hålla klass snart, så måste dra och visa mig och mitt fågelbo för allmänheten nu, varning för vandrande fågel skrämma!!

Modellen jag hade i vintras, älskar flätor!!

2 svar to “Fågelboet ska bort!”

  1. Mell den 2:35 e m #

    Du passar skitbra i det. =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: