Ghana 13/7 – Systerdejt!

11 Sep

Jeremy och jag var helt döda, så vi låg och kollade på en massa filmer vi köpt typ hela dagen (vi tyckte att det var okey att slösa bort en dag framför tven eftersom vi var där en månad, en sak om man är där typ 1-2 veckor, då måste man utnyttja varända sekund). Film efter film efter film.

På kvällen åkte Jeremy till hans faster för att hämta massa saker, jag var så seg så jag orkade inte följa med.

Aurelia (dancehallqueen från Göreborg) är också från Ghana, och råkade vara där samtidigt som mig, så hon slog mig en pling och hämtade upp mig. Hennes mamma bor i samma stad som mig, men vi åkte till hennes syster som bodde en bit bort. Våra munnar gick 24/7, vi hade sååååå mycket att prata om, mest om Ghana, kultur och dans.

Väl framme hos hennes syster dumpade vi våra grejer, sen åkte vi direkt till Aurelias kompisar som bodde några kvarter bort. Hahahaha fett sköna hela bunten, man kände sig som hemma på en gång, dock var alla tvspelsnördar, men det var ju bara 2 åt gången som kunde spela, så då var dom andra sociala.

Aurelia och jag var dom ända tjejerna, så vi tog ipoden och koppalde in, och baaam!! Två dancehallqueens in the buildning kan ju bara sluta på ett sätt, hahahaha!! Yes, det är det första minnet Aurelia har från mig, jag lärde henne stå på huvudet, hahaha (hoppas du har övar mer hemma Relli =)).

Vi kände inte varann innan, jag och Aurelia alltså. Men det känndes som vi kännt varann i flera år, och under Ghana resan blev vi som systrar, hon är min Ghananska storasyster nu hahahah. Kvällen fortsatte med dans, skratt och prat. I Love Ghana.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: