Ghana 15/7 – Marknad och sång!

23 Sep

Vaknade upp hos min kusin sen tog jag en taxi till en annan stad och mötte upp Aurelia, hennes syster och hennes systers hembiträde. Det var marknad som stod på dagens schema.

En sak man måste kunna hantera när man är utomlands på många ställen är uppmärksamheten man får. I Ghana vare galet! Deaaaam!! Hahahaha, den där marknaden var ju inte direkt avslappnande, man fick ju nästan använda våld för att komma förbi alla människor som ville gifta sig med än – hahahahahaha!!

Fans jätte mycket fina saker, allt från kläder, hår (billigt, billigt), smycken, elektrongrejer osv. Allt fanns!!

jag hade inte hunnit gå på så mycket marknader innan, tänkte att det är bäst att göra det på slutet. Eftersom det bara återstod ca en vecka av Ghana (buhuuu, mi wanna go back), så tänkte vi att det kunde vara passande. Det blev en del smycken och liknande, Aurelia var lite stressad eftersom en låt skulle skrivas samma kväll.

Vi bestämmde oss för att åka dit dagen efter igen istället så vi skulle hinna köpa allt som vi ville köpa. Det blev mat på en resturang, sen åkte vi till Emanuel igen.

At Emanuels house var grabbarna som vanligt och spelade tv spel, haha. Aurelia och Emanuel träffades för typ 8-9 år sedan när Aurelia var i Ghana. Dom båda sjunger/rapar så dom skulle göra en låt tillsammans, deras låt lixom! Dom diskuterade länge vad dom skulle sjunga om då jag kom med den smarta idéen att dom skulle sjunga om deras historia typ (deam vad jag är smart haha). Och så blev det.

Hahahahahahahahahaha, fan vad vi skrattade under skrivandet och sjungandet, *Hea-a-a-art*-*OOOuuf*-*Amazing*. Grabbarna flög av stolarna, kastade sig på golvet och Aurelia fick ”repeata” sig själv om och om igen för att det var så bra!! Hahaha, älskar låten, skit tung blev den och jag fick slänga in ett och annat ord i texten, haha!!

Tung dag, saknar otroligt mycket!!

Emanuel & Jag, hahaha!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: