Ghana 16/7 – Dubbelklubb!

30 Sep

Eftersom vi inte hittat allt vi behövde sist vi var på marknaden åkte vi in igen och fortsatte shoppandet. Jag fick med mig en hel del grejer och massa ”africa-stuff”. Det tog ett bra tag för oss att ta oss igenom marknaden. Som tur var hade vi Aurelias syster med oss, så hon hjälpte oss att få bra priser på det vi köpte.

På kvällen drog vi ut! Jeremy och jag hade gått och handlat en fet vodka tillsammans med en av männen i huset (som en studentlägenhet typ, alla delar kök). Sen hade vi vår egna förfest, sen så vare baam, baam, crash, crash! Hahahaha, det tog bra så fort vi ställde oss upp (efter allt hinkande) hahahaha.

Vi åkte med Emanuel till två klubbar som låg bredvid varann. Den ena hette Cindrella och den andra minns jag inte namnet på, men dom låg bredvid varann, så vi sprang fram och tillbaka emellan clubbarna, hahahaha!! Det var sjuuuukt mycket folk, man dog ju av värmeslag! Vet inte hur många människor jag nockade under kvällen! Men kul hade vi iallfall!! Hahahahahahaha!!

Efteråt blev det en drive in med en feeeet nudel låda (jag var så överlycklig, hade typ ätit ris hela resan, så nudlar med wook var ju rena dröm maten), och eftersom vi fortfarande hade en massa engergi dansade vi loss i väntan på maten, alla kunder fick se en show till maten, vilken underhållning.

Tror det snurrade i huvudet hela natten, krut i den där vodkan var det allt! Haha!

Me and Big Sis Miss Relli!!!

Dessa bilder är tyvärr dom ända jag kan bjuda på, HAHAHAHA med tanke på vilka psykosbilder det finns från denna kväll, omg!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: