Vakt på balen!

1 Jun

Igår hade min lille bror bal. Har aldrig sätt han så stilig föruuuut *stolt*, min bror är fane mig snygg i kostym!! Haha 🙂 Hur som helst, så skulle min mamma vara ”vakt” tillsammans med en massa andra så inte dessa 15-16 åringar smugglade in alkohol på festen och så att allt gick rätt till överhuvudtaget.

Mamma vrålade högt ”yeeees” och slängde upp näven i luften från ingenstans. Jag och Mathilde vände oss om och kollade på henne o´ba; wtf? Haha vad?… Mamma svarar glatt; Jag ska vara vakt på balen!! Både jag och Mathilde kollar på varann.. hahahahhaha, orka bli sådär glad, trodde du vinnit något typ 🙂

Två sekunder senare säger hon; DU får vara vakt Vendela…Wtf tänker jag, varför ska jag vara vakt? Hennes svar var; Tror han tycker det blir mindre skämmigt om du är där istället för mig.. Hahahaha.. Kom igen nuuuu Vendela, ställ upp för din brooor..??!!

Så det slutade med att jag fick masa mig iväg till skarholmen där balen skulle hålla hus, samma ställe som både jag och min syster haft våra studentfester på..

Där stod jag tillsammans med alla andra päron och glodde på alla ungdomar som klätt upp sig och catwalkade i klackar, och man såg hur fina alla kände sig 🙂 Eftersom jag var den ändå ”unga” som vaktade, kände jag mig en aning utstött när dom stod och pratade om ”oooh min dotter, oooh min son, och mina barn…blablablaaa”.. Men efter att ha fått frågan ”är det din son eller dotter som är här ikväll”, drog jag fram mobiltelefonen och pratade i den i 1,5 timme för att slippa förklara om och om igen att jag faktist var SYSTER!! Hahaha…

Så, första 1,5 timmen pratade jag i telefon.. Sen dog nästan min lur så var tvungen att lägga på.. Då kom allt babbel igen om barn hit och dit, så gick in och spanade in dansgolvet, hur alla dansade och hade sig 🙂 Mycket roligare.. dock ingick det kanske inte direkt i min arbetsuppgift, men det sket jag i, haha!!

Shyst som jag är undvek jag faktiskt att störa min bror under hans kväll, hans vänner hejade dock på mig, och några elever till mig som går i hans klass, men kollade inte åt hans håll så mycket så han skulle kunna njuta av hans kväll så mycket som möjligt.. dock kunde jag inte låta bli när han stod och dansade för fullt med alla tjejer omkring sig.. och till min förvånad vinkade han faktist in mig på dansgolvet från ingenstans, hahahaha 🙂 Pon di flooooooor hahahahaha!!

Mitt jobb spenderades alltså i telefon & sen inne på dansgolvet.. bästa vakten ever!! Det valkades även efterfest, och min käre bror frågade till och med om jag ville följa med, men jag tackade nej och körde en runda med bilen och fet dancehallmusik istället, så kom jag tillbaka när dom festat klart 🙂 Tung syster jag är 🙂

Från min bal 2007 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: