Sisterhood, girls only!

4 Nov

Stress, stress och överdrivet mycket stress!! Igår fixande och donade vi inför One knock event, shoppade till kiosken och outfit och sånt.. Sen får vi inte glömma stor shoppandet till våra kära Blackout family medlemmar.. då hela familjen skulle sova kvar hos oss.. Rebound, Revolution och Reswag skulle sova hos Binta och mig (vi bor tillsammans).. I vår trea skulle vi mosa in oss en hel danspatrull!!

Vi hade nämligen show i Uppsala två dagar i rad, och en utav showerna var på torsdagen, och den andra var på fredagen.. Anyway det var fullt hus, bokstavligen. Binta och jag traskade ner till eventet tidigare då vi skulle hålla en workshop först.

Eventet var ett event för alla typer av tjejer, och dom hade önskat oss dit, så det var så vi hamnade där. Vi fick även vara med i en talkshow tillsammans med Melina från Rebound, Sebrin från Revolution och Aminata från Reswag, då vi blev interljuvade osv och fick prata och berätta om vår framgång med dansen och hur man kan uppnå sina drömmar osv. Skit kul var det för jag kände att jag kunde motivera andra att göra samma sak som jag själv gjort (oavsätt om det gäller dans eller ej). Jag kom fram till att jag verkligen älskar att jobba med ungdomar 🙂

Vi körde sedan våran show, familyshow! 🙂 Vi fick sån bra respons att folk började gråta ”det var det mest rörande och bästa jag någonsin sätt”. Blackout family är kärlek.

Vi alla gick hem till oss igen, nöjda och stolta över kvällens show. Reswag fick gå och lägga sig medan vi andra satt uppe i flera timmar och snackade, alla låg huller om buller och mös och pratade om allt mellan himmel och jord, men mest om dans. Shit vad jag diggar alla våra elever, och jag önskar verkligen att jag kunde ge alla den möjlighet som dessa tjejer har.. Jag verkligen önskar jag kunde ge ALLA en chans att förverkliga ens drömmar..

Vet inte hur vi somnade, hur vi alla låg, men tillslut var vi alla deckade, redo för en ny dag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: