Titti is the shiiiiet!!

8 Nov

Titti är här på besök, just nu degar vi i soffan och kollar på family guy. Titti fastnade här, så hon har varit hos oss sen i lördags 🙂 Vi diggar Titti, Titti är en kul figur, Titti rockar!! Hahaha!! Titti är tuuung på att ge massage, Titti är rolig och Titti förstår. Titti har varit våran DJ under våra klasser och Titti har skrämt upp alla (utom mig) med hennes beteende..

Inatt hade vi en riktigt rolig natt med Titti, Binta, Jeremy och Ice höll på att skita på sig, det var bara jag som inte var rädd, hahahahaha alla sprang runt och Binta slog sönder stackars Titti med ett skohorn då vi stängde ut dom båda i hallen (och Titti började röra sig konstigt) och Binta skrek och vi hörde hur skohornet smashade stackars Titti om och om igen.. När vi tillslut öppnade dörren flög en livrädd Binta in med skohornet i högsta hugg medan en haltande Titti kommer gående en stund efter med ena handen på ryggen!! Hahahaha, vilken natt.. Det slutade med att ALLA invaderade mitt rum och vi alla sov där, 5 pers i en dubbelsäng, mysigt!!

Nu tar vi det lungt, Sepideh var nyss här en snabbis och Jeremy har deckat i min säng.. igen! Snart ska vi dra och dansa, ska bli nice 🙂 Fick något ryck igår och tog ett hål i mitt öra kl 4 på morgonen med en nål jag hitta.. emo!! Nu är mitt öra en aning ömt, kan bero på att jag varken tvättat hålet eller har ett äkta smycke i… shit skärpning Vendela!! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: