Vi kallar oss inte bara för familj, vi är!!

16 Nov

Igår hade jag träning med mina bäbisar igen 🙂 Har inte träffat den ena halvan sen i torsdags då jag hade egen träning med dom, alltså bara ena halvan. Den andra halvan hade egen träning inför en show (som dom hade i lördags) så dom behövde bara i princip repetera om och om igen. Den halvan jag pratar om nu består av alla ”nya” medlemmar. Så det var faktiskt skönt att vara lite färre så jag kunde gå igenom allt i lugn och ro 🙂 Men igår var vi alla samlade, var-ända-jäfel-var-där!! Hahaha 🙂

I torsdags började vi på en ny koreografi till Gyptian – Wine slow. Så den grupp som inte varit på torsdagsträningen med mig fick lära sig den nu med. Looking good, eller nej ska inte överdriva, behövs en hel del träning, men det kommer looka good när det sitter 🙂 Hade även vanliga klasser igår i Solna tillsammans med min twin B, och nu är terminen snart slut vilket känns lite tråkigt..

Efteråt blev det dans med Blackout family så vi kom inte hem förns 1 halv 2 på natten, en massa dans, men det gillas and i love the life i liveing right now 🙂

I detta NUET sitter jag tillsammans med mina romies Twin, Jeremy + Ice + Sofia + Estelle 🙂 Vi har precis kommit hem från ännu mera träning, dagens träning var tillsammans med Blackout family (endast Rebound & Revolution) och vanliga klasser förstås – fast i Uppsala! Gud vad vi flyger och far och har oss – men det är najs, palla befinna sig på ett och samma ställe hela tiden!!

Nu ska vi snart kolla på film och fixa lite inför kommande grejer, ha en skit nice kväll och glöm inte DROP IN klasserna imorgon – Treklangen i Gottsunda Uppsala!!


Blackout family!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: