Helgen och tidigt julpysslande

28 Nov

Hejsan hoppsan, klockan är nu 2 på natten och jag sitter vaken! Mitt sällskap gick just och la sig men jag var tvungen att kolla lite mail så jag håller mig vaken en stund till..

Fett chill dag må jag säga! Har bakat pepparkakshus och saffransbullar tillsammans med Mathilda, Andrea och Henrietta 🙂 Mycket tjusiga mästervärk måste jag säga = Krökstuga och porrbullar!! Haha tjejernas humor.. inte okey!!

Sen så har vi även kollat på ”tomten är far till alla barn”, haha vilken julstäming såhär en månad i förskott!! Superskön söndag speciellt då vädret är så möggligt och kallt!!

Påtal om ruttet väder så vinkade jag förväl till Natta idag då hon lämnar oss andra i detta skitväder och taggar till caribbean bara sådär!! Orättvist :-/ Satt och pratade hemma hos henne heeeeela kvällen/natten igår, och hjälpte henne inhandla det sista imorse… Kul, skit kul!! Men ha det superbra där borta (försööööker tvinga fram ett leende lol)… 😀

Har även varit på bio, haha fy fan – paronormal activity 3 bästa!! Okey filmen var inte så bra igentligen men det var kul att se den med dom som var med (Titti, Melina, Nicole och Joanna), då vi alla skrek och hade oss, flög upp i varandras knän och dukade ner i stolarna, haha 🙂 Dock var slutet sämst, men anyway!!

Åååh sist men inte minst har jag varit och hälsat på min kusin som fått en jättesöt liten flicka 🙂 Suuupersöt mini-mini bebbe!! Och sen lite shopping med pappsen förstås 🙂

Iallfall, nu ska jag snart sova, har en hel del viktiga saker att ”ta-i-tur-med” här i Stockholm imorgon, peace middle east, hoppas ni haft en bra helg 🙂 !!


Den fina partystugan (om ni inte ser så står det ”fest” med non stoppen) 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: