Party in 007´s studio

5 Apr

18 Januari

Från ingen stans ringer Chi ching ching och säger att vi ska komma ner till studion och äta mat, chilla och umgås, så vi gick ba helt luffiga och slitna i flippflopps och ruffsiga i håret…

När vi kommer dit så är det fett med folk, och värsta musiken och buffeen.. Vi ba ”ööh, chill?”… Det var värsta festen och där kom vi som luffare, hahaha jag var värst, hade ett helt chillt linne där det stod ”what happends backstage stays backstage”.. Inte så passande kanske!! Hahaha i vanliga fall hade det varit lugnt då alla som hänger där (007 studio, alltså supa hype, munga, gyptian, chi ching ching, hollowpoint, demarco och alla dom) ser jag nästan dagligen, men palla komma till en studio där det finns massa folk man inte känner så kommer man med en såååån tröja, hahahahaha!!

Och inte nog med det… vi hade supertrevligt och alla ”artister” som var där bjöd på show och hype och gratis alkohol och mat, allt var super – då munga helt plötsligt säger åt oss att han vill ha med oss i hans video… Vi ba eeeeeh, njaaa (absolut inte kolla hur vi ser ut,hahahaha) meeeen dom drog in oss framför kameran och härjade på, hahahaha och det var faktiskt ganska kul eftersom det var så spontant och så flummigt!!

Efteråt fortsatte vi dansa, hahaha vi lyckades till och med få gyptan att köra några moves, sen shootade han lite delar till hans video också 🙂 Ingen av oss pallade gå ut efteråt, vi var kvar och festade i studion till midnatt, sen vare hem och deckish!!


Chi ching ching!!

Munga!!

Gyptian!!

Party with my girls!!

Dancing with frastwin and my girls!

Dancing with Munga lol!

Mina fina!

Mungis & Vendis!

Mina tvillingar 🙂

Flipp, hahaha!!

Twinningz!!

Gyptian & Jag efter en vals haha!!

Videoshoot!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: